Optimizacija HVAC sistema na velikom putničkom brodu

Automatizacija i vizualizacija celokupnog sistema klimatizacije na brodu. Izvedba automatizacije uključuje: sedam najsavremenijih visoko tehnoloških Siemens programabilnih logičkih kontrolera serije S7-1500 sa više od osamdeset distribuiranih ulazno izlaznih jedinica kao i više od sto frekventnih pretvarača. Izvedba uključuje i nadzorni sistem SCADA i sistem InTouch. (more…)

Gorivne celice in vodikove tehnologije

Rešitve pametnih omrežij za industrijo

Sistemi za izravnavo električnih konic

Optimizacija proizvodnje in porabe energije

Sistemi za pračenje i vođenje energetskih tokov

Sistem za praćenje energetskih tokova je programski paket energetskog menadžera za caloviti nadzor nad potrošnjom energije u preduzeću.

Za praćenje i optimizaciju energije, INEA nudi programski paket inEIS.

Prednosti sistema inEIS su jednostavna upotreba i mogućnost prilagođavanja korisničkog interface, kao i funkcionalnost, sa obzirom na sopstvene potrebe i prioritete. Svesni smo da je upotrebljivost ovakvog sistema uslovljena činjenicom da korisnik treba  pravu informaciju da dobije u pravo vreme. Da bi ovo postigli, bićemo sa vama sve vreme korišćenja sistema i, u cilju identifikacije i postizanja što većih ušteda energije, pomoći vam i savetovati kako da ovaj sistem najoptimalnije koristite.

Naša rešenja vođenja energetike obuhvataju sisteme SIK (elektro energija), TEM (toplota), CGC (komprimovan vazduh). Sva naša rešenja su međusobno kompatibilna, što je izuzetno važno za kompaktnost i dugoročno održavanje sistema.

Energetski pregledi in študije upravičenosti

Obvladovanje vzdrževanja in obveščanja (CMMS)

Programski podatkovni vmesniki

Nadzor, upravljanje in zbiranje podatkov (SCADA)