Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric je jedan od vodećih proizvođača elektrotehničkih proizvoda i elektronike na svetu. Kompanija je prisutna u više od 130 država i to na području od aeronautike i svemirske tehnike, poluprovodnika, proizvodnje i distribucije energije, telekomunikacija i informacijske tehnologije, zabavne elektronike, industrijske automatizacije, sve do kućne tehnike.

Naša firma INEA SR je zastupnik kompanije Mitsubishi Electric i bavi se prodajom Mitsubishi-jeve opreme za automatizaciju. INEA SR sa partnerima nudi i kompletna rešenja na području automatizacije najvišeg kvaliteta.

 

 

Primeri izvedenih rešenja

Robotizacija transportne linije i pakiranja

Robotizaciju proizvodnje i automatizaciju linije za transport keksa do robotske ćelije. Izvedena linija za pakovanje uključuje dve robotske ćelije. U svakoj ćeliji se nalaze dva robota Mitsubishi RH-10AH85, koji rade sinhrono. Robot hvata keks pomoću vakuuma, koji se ostvaruje pomoću vakuumskih ejektora i deluje preko cevne instalacije i silikonskih sisaljki. (more…)


Robotizacija lakiranja okvira za naočare

Sistem sa tri robotske ćelije, koje su izvedene ugradnjom industrijske opreme proizvođača Mitsubishi Electric. (more…)

POZIV NA SARADNJU!

Poznato je da na području vođenja u energetici i industriji, nema univerzalnog rešenja koje bi odgovaralo svim korisnicima.
Pošto naručioca smatramo za svog partnera, spremni smo da zajedno definišemo potrebe preduzeća ili industrije i da uradimo rešenje koje je maksimalno prilagođeno konkretnik potrebama.

Kontaktirajte nas