Energetika

Cenovna efikasnost i spsobnost opstanka u poslovnom okruženju, tesno je povezana sa sposobnošću savladavanja energetskih procesa. Uz pomoć prodornih rešenja za optimizaciju energetskih sistema, stremimo prema svetloj, zelenoj budućnosti.

U firmi INEA vam na području energetskih rešanja nudimo kompletno rešenje, od izrade energetskog pregleda, studije opravdanosti i projektne dokumentacije  (IDP, PZI, PID) do ugradnje sistema i održavanja.

Primeri izvedenih rešenja

Optimizacija HVAC sistema na velikom putničkom brodu

Automatizacija i vizualizacija celokupnog sistema klimatizacije na brodu. Izvedba automatizacije uključuje: sedam najsavremenijih visoko tehnoloških Siemens programabilnih logičkih kontrolera serije S7-1500 sa više od osamdeset distribuiranih ulazno izlaznih jedinica kao i više od sto frekventnih pretvarača. Izvedba uključuje i nadzorni sistem SCADA i sistem InTouch. (more…)

POZIV NA SARADNJU!

Poznato je da na području vođenja u energetici i industriji, nema univerzalnog rešenja koje bi odgovaralo svim korisnicima.
Pošto naručioca smatramo za svog partnera, spremni smo da zajedno definišemo potrebe preduzeća ili industrije i da uradimo rešenje koje je maksimalno prilagođeno konkretnik potrebama.

Kontaktirajte nas